frånochmednu, reser jag ensam.

Sorry för så dålig update! Men har inte haft tillgång till internet så jag kunnat blogga. Mobil appen vägrar fungera. Helt värdelöst!!
MYCKET har hänt!
I ca 2 veckor reste jag runt med min lillasyster, först ner mot phuket sen vidare mot öarna! De va hur fint vatten som hellst i Koh Lipe. Jag har nog aldrig sett så klart vatten. Man kunde simma ut på de djupa och ändå se botten helt klart. Önskar jag hade varit där längre för att snorkla runt små öarna som finns där. Men vi va tvugna att ta oss tillbaka till Phuket.
Och från och med igår kväll så skiljdes vi åt. Jag och Nina. Vi ska alltså inte resa tillsammans mera, som planerat. Det funkar inte. Vi vill olika saker och vi gillar olika saker så då är de bäst att var och en gör de man själv vill.
Min plan från början var ju att resa runt själv, men sen när nina sa att hon skulle komma så blev jag ju bara glad... men 2 veckor ihop räckte tydligen :)
Inget spec har hänt, det är bara de att de inte funkar som planerat :)
Så med detta betyder det alltså att jag verkligen kan åka dit jag vill. Stanna hur länge jag vill och göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill, utan att behöva tänka på någon annan. Ska bli spännande att göra detta på egen hand!
Har 48 dagar kvar innan det är dax att åka hemåt.
ÖNSKAR att jag hinner med både kambodja, Vietnam och Burma! Ska planera lite från och med imorgon, läsa på lite om länderna och hur man lättast tar sig runt.

Vad händer annars då...?
Just nu är jag i Phuket, i Kamala. Bor hos Johan... (min syster och hans bror är gifta). Han jobbar som ljudtekniker på Sunwing Resort så jag bor heeeeelt okej ;) Lite för lyxigt för en backpacker kanske.. haha.
Jag måste rensa och slänga mer från min väska. Jag har med mig alldeles för mycket. De va ingen bra blandning att först jobba utomlands (då vill man ju ha med sig saker så man kan göra iordning sig) medans som backpacker behövs inget sånt då man aldrig gör sig snygg ;)
Men känns jobbigt att slänga mina produkter fr sverige :P Men de är nog värt för allt blir sååå tungt.
Så om 48 dagar kommer jag alltså hem. Väntar fortfarande på besked om jag får jobba på lägret eller inte.
Håller fortfarande tummarna :)
Har varit borta i 121 dagar... saknar vissa sjukt mycket. Annars så går de bra:)
Imorgon kommer några köpingsbor till Sunwing!! Kul:)
Jaja, nu ska jag försöka planera lite hur jag ska resa!
Ha de så bra allihopa, och klä inte av er för tidigt där hemma för att ni tror att våren kommit, då blir ni bara sjuka! Ta hand om er, jag lovar att jag kommer va rädd om mig på resan! :) Ingen behöver va orolig, jag kommer säkert träffa massa roligt folk att hänga med :)
KRAMAR till er mina fina där hemma.

Phuket!

Inatt tig vi nattbussen till Phuket, gick bra men ingen av oss kunde sova. Max en timme sammanlagt. Men vad gör det...? :)
Nu är vi i kathu... Ninas kompis Ida är här å hälsar på sin pappa!! Så sjukt fin villa. Fin utsikt och fib pool....jaaaa allt är fint!!! Vi får stanna här en natt. Så snällt :)
Planerar lite smått vad vi ska göra... Tror de blir Phil Phil 2 dagar och koh kanta 3 dagar :) vi får se :)
Nu ska jag hoppa i poolen :) tyvärr kan jag inte lägga upp bilder via ipadden... Men kolla bilden på fb :)
Puss från oss!

Välkommen Nina!!!

Hejjjjjj alla glada! Jag är gladast :D
Idag är det alla hjärtansdag!
Dagen började med att klockan ringde 9:00!!! Nina gick o kissa å då passajag på att lägga fram hennes allahjärtNsdag present bredvid kudden!!!             En blå fin ask men ett hjärtehalsband :)
Sen gick vi till stranden o sola en skvätt! Skönt att jag är brunare än Nina, får njuta så länge jag kan för hon kommer bli neger sen. " ge mig två veckor" säger hon... Hahah
Sen gick vi till shoppinghuset och gjorde oss fina :)
Jag klippte mig och la i mer slingor och Nina gjorde nagelförlängning :)
Sen gick vi till ett massageställe och fick fotvård! Vi fick inte nog... Gick till nästa ställa och tog en helkroppsmassage hahah.
Va iväg och köpte bussbiljett... Imorn kväll åker vi ner till Phuket med nattbussen. Stannar där två dagar kanske sen ut mot paradis öarna. Det låter som en bra ide va?
Let our dream come true <3
Hörs nästa gång....puss!

Framtidsplaner?

Jag har så mycket planer för framtiden.
Min plan när jag åkte till Thailand om hur det skulle bli när jag kom hem har helt ändrat sig!
Då, va min plan att flytta till Västerås och jobba med samma jobb som innan. Jag såg verkligen fram emot att bo nära min familj och mina vänner, men ni finns ju kvar.... jag kommer sen! :)
Men. Jag har sagt upp mig nu. Så idag är sista dagen, forever i think!

När man är borta såhär länge hemifrån förändras en hel del saker... jag har kommit fram till att jag bara ska göra roliga saker, saker jag mår bra av, jag vill leva livet och njuta till 110 procent.
För man vet aldrig om det finns en morgondag eller ej. Man ska ta vara på livet!
Jag vet att jag är ung, men jag börjar ändå bli gammal. Om några år måste man kanske tänka på framtiden på riktigt. Ni vet. Studier, utbildning, barn, familj... ja hela kittet! Men jag känner att jag är inte redo än!

Min plan ser ut såhär just nu: (sen hinner jag säkert ändra mig 48gånger till innan vi väl är där..haha)
Imorgon hämtar jag Nina från flygplatsen och våran resa börjar!!
jag kommer hem runt 20 april...
21 april och en vecka framåt hoppas jag på att få jobba på RGlägret. Jag vill verkligen!
I maj har jag inget speciellt inplanerat. kanske kan hoppa in o jobba lite men annars tänkte jag att jag o mira kanske kan åka på en veckas semester om hon hinner spara pengar! skulle va kul! :)
Ibörjan av juni gifter sig min stora syster <3
Sen pratas det om tågluff i europa.. men min bästa vän och hennes klasskompisar! Hoppas på det med :)
Juli hade jag tänkt hälsa på i Halmstad!
14 juli och två veckor framåt är det sommarläger, hoppas på att komma med där med..
Sen är jag hemma en vecka... innan det är ännu ett läger :) (Jag älskar verkligen att jobba på dom, som ni säkert märker) haha
sen har jag inte så mkt planer... Vi får se hur det blir till hösten!
Jag ska träffa en kille på tisdag om ett eventuellt jobb till hösten här i Hua hin. Det är ett hotell här som erbjuder handikappade/rörelsehindrade att komma på semester utan assistenter hemifrån, för det finns på plats och allt är handikappsanpassat... där skulle jag då vara personlig assistent.
Men ingenting är i närheten av klart än, de är liksom bara som bollar i luften.
Blir inte det av så funderar jag på antingen att ut o resa till hösten... eller ta en bartenderutbildning nånstans.... eller reseledare? Hursom... att inte va i sverige.
Passa på att se sig omkring och uppleva nya saker!!!
Förlåt alla vänner o syskon som jag lovat att jag skulle flytta närmare till. Men jag vill verkligen göra nåt för min skull nu. Jag vill ha roligt och uppleva nya saker :)

som sagt, vi får se hur allt blir.


INGENTING ÄR OMÖJLIGT..




The last day!

Trodde aldrid den dagen skulle komma, men imorgon är den här! Min sista sista siiiiista jobbdag!
Fyfani helvette va skönt ;)
På måndag åker jag å hämtar upp nina i Bangkok. Sen tar vi oss till hua hin så hon får se hur jag haft de... sen åker vi neråt mot paradis öarna!
Har lagt upp en hel del bilder på FB , från min lediga vecka med Louise :) Kolla in dom om ni vill, mest fylle bilder men de va ju mest fylla... o lite sol :P hahah fyfan va kul vi hade....
Har precis carit ute och sprungit, för första gången på 1.5 månad!!!! opps. Måste verkligen komma igång igen med träningen. Det gav ju verkligen bra resultat! som de ser ut nu efter allt fusk o utan träning så ligger jag på 12kg minus. eller de pendlar på 11-12kg minus sen september! har ju fuskat en hel del o inte tränat... å då går jag såå lätt upp igen.. =(
har ca 10kg kvar till mitt mål, hoppas verkligen jag når målet innan jag är i swe igen!!! :D
Har inte så mkt nytt att berätta, men de blev ett litet inlägg iaf ;) sorry att de är så tråkigt men händer inte spec mycket nu!
Min dröm börjar gå i uppfylle på tisdag morgon <3

Dag 100.

Idag är det dag 100.
Fyfan va tiden har gått sakta för mig. De känns som om att jag har varit borta mycket längre..
Den här resan har inte direkt varit som en dans på rosor som många av er tror. Det har varit jäkligt tufft! Men, jag har klarat det nu. 2 dagar kvar! Sen kan jag säga att det är bye bye forever.
Vetni. Igår fick jag sova själv!! Kan ni förstå hur skönt det var??? Jag har inte sovit själv sen första veckan här.
Har delat rum med 2-4 thaitjejer hela tiden.
Ännu värre i Sydney. Då sov vi i samma lilla rum allihopa. Jag, en till assistent och han vi jobbar med!
Jag höll på att explodera! Det var så sjukt jobbigt. Men, jag klarade det åxå och nu är det över.


På måndag kommer Nina till bangkok! Möter upp henne på flygplatsen, sen blir det kramkalas vill jag lova!!!! Jag tror att jag kommer gråta tillomed. Har ett gäng tårar som behöver komma ut.
De sista veckorna har jag haft gråten i halsen nästan varje dag, men svalt det och fortsatt kämpat! Men jag känner nu att jag snart måste släppa ut dom. Men vill inte göra det på jobbet...



Framtiden ser väldigt ljus ut. Har ganska mycket planer. Inte alls samma planer som jag hade i höstas.
har bestämt mig att jag ska leva livet nu och göra roliga saker som jag mår bra av.
Mitt liv ska bestå av Happiness! Man lever bara en gång, ta vara på det och gör inte något du mår dåligt av.




Ciao.
(förlåt för ett skit tråkigt inlägg men ville verkligen skriva av mig känslorna... kan va kul att läsa när jag tänker tillbaka på den här tiden sen...)

Regnregn och ater regn!!!!

Heej.

assa, vadret har ar inte okej!!! Det ar som svensk host i halmstad.
Regn, spo regn och blast. och jag trodde det skulle va fint vader men ack sa fel jag hade! Sa gar i mina shorts o klanningar o fryser smatt ihjal, haha.
meeen, DA ar de skont att lasa era statusar pa facebook om hur kallt de ar hemma ;) de varmer lite... moahaha...

vad finns det att gora nar man ar ledig och det bara regnar da?
.....spendera pengar. Tyvarr. Jag har rakat shoppa idag igen! haha. Men jag hittade jattefina skor!!!! :) igen.


Idag va jag och Sarah pa Bio. Varldens storsta iMax bio. Sjukt stort! Sjukt bra!
Vi sag Happy Feet 2, 3D.

Vi har 3,5 dagar kvar i Sydney.
Imorn blir de lugnt och pa lordag ar det brollop. Det kommer va ett stort italienskt brollop! 160 pers. Festen efter kommer vara pa en stor bat o vi kommer aka runt nar vi ater middag. Kanns haftigt att ga pa sa stort brollop... och det far mig att langta annu mer till i sommar, da min alskadr stora syster ska gifta sig :)

Nu har jag en vecka kvar att jobba... kanske lite mindre.. beror pa. och det ar 11 dagar kvar tills nina kommer!
kan ni fatta hur mkt jag langtar....??? jag tjatar nog om de tillrackligt ;)

Eftersom jag ar tio timmar fore er sa ar de typ aldrig nagon vid datorn  nar jag ar har. Jag vill ju skypa! Saknar att prata i telefooooon!


Har inte hant sa mkt har annars.. men lovar att det kommer bilder nasta vecka, nar jag ar tillbaka i hua hin!

Glom inte bort min blogg... jag lovar att uppdatera sa ofta jag kan!!! =)

Take care! puss