vilket blandat inlägg!!

 

För några år sen sa jag alltid att 2011-11-11 klockan 11:11 skulle jag vilja föda mitt första barn, en dotter som skulle få heta Elva :P Hur seriös jag va när jag sa de alla gånger, det vet jag inte.
Hur som, så blev det iallafall inte så.
Istället, så låg jag vid poolen, för första gången sen jag kom hit.. och solade! SÅ himla skönt! Det var nog bättre än att föda barn ;)
Igår, solade jag med en strumpa på.. för att skydda min tattuering.. idag struntade jag i det. Jag smörjde in den med mkt SPF20. Det lär väl vara okej?
Den kliar nå fruktansvärt nu vilket betyder att den läker och skorporna faller när jag tvättar den.. Så snart kommer det en bild på den!!! Om ni vill se förstårs?
Ikväll har jag en lugn hemmakväll, ensam i lägenheten. Jätteskönt faktiskt!!! Dom andra är ute och jag orka inte följa med..
Har egentligen inte så mycket att berätta. För det händer inte speciellt mycket... Nästa vecka hoppas jag på en ledig dag, då ska jag följa med på en båt tur där man har chans att se rosa delfiner!! Visste inte ens att de fanns... men de finns på riktigt.. såg bild :P
Sparar in ganska mycket pengar på att inte festa så ofta.. och äta mat hemma. Ikväll lyxade jag till det med nudlar och ägg, i micro ;) hahah. Helt okej faktiskt!!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Mira

Fan va häftiiiiiigt!! Finns de verkligen rosa delfiner?? Haha ja skratta för mig själv när jag läste de :) ja hoppas på bildbevis sen ;) åhh för varje inlägg du skriver så saknar jag dig ännu mer och önskar att ja fick uppleva allt i Thailand tillsammans med dig <3

2011-11-12 @ 16:43:49
Postat av: Malin K

haha ja de är ju en viss skillnad på att föda en dotter som ska heta Elva och att ligga vid poolen i thailand :p

Jag vill se fler tatueringsbilder!

Å så vill jag se bildbevis på dedär med delfinerna! :p

P.S jag tror inte på att maten va helt okej... :p

2011-11-13 @ 20:01:46
Postat av: Betty

Det där maten såg inte det minsta god ut om jag ska vara ärlig haha

Hoppas du får se några rosa delfiner, massor med bilder vill vi se <3

2011-11-13 @ 22:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: